vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

André Rozendaal volgt bij SGP Arie van Loon op

29 oktober 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - De vacature in de gemeenteraad van Aalburg die is ontstaan door de kandidaatstelling van Arie van Loon voor de functie van wethouder van de gemeente Aalburg wordt ingevuld door André Rozendaal. De beëdiging zal plaats vinden op het moment dat de nieuwe coalitie aantreedt.

Rozendaal is 41 jaar, woont in Wijk en Aalburg en is relatiemanager bij Visser & Visser Accountants - Belastingadviseurs. Hij was reeds eerder raadslid in de Aalburgse gemeenteraad voor de SGP van 2003 tot en met 2007.

Loopbaan
Visser & Visser is een middelgroot kantoor met negen vestigingen en meer dan tweehonderd medewerkers met kantoren in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.
Daarvoor was Rozendaal adviseur bij Van Noord Accountants en Belastingadviseurs. Een baan die volgde op de functie van Hoofd Administratie bij Hogendoorn Wijk en Aalburg B.V. Vandaag de dag is hij penningmeester van het Verenigingsbestuur Gomarus Scholengemeenschap, een reformatorische school voor voortgezet onderwijs voor vmbo, havo en vwo. De terugkerende politicus zat zelf voorheen op het Van Lodensteincollege,

(Foto LinkedIn André Rozendaal)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.