donderdag 28 maart 2024

Dussense Boys bekert met Achilles: 3-1

24 oktober 2015 (door WerkendamNet)

DUSSEN / VEEN:  De pot Dussense Boys C1G – Achilles Veen C1 ging om de beker. Een belangrijke en ook beladen wedstirjd. Beide ploegen wilden immers de beker mee naar huis nemen.

Dussense Boys zat er vanaf het begin bovenop en creeerde veel kansen. Het was echter in het strafschop net niet scherp genoeg of de paal stond in de weg. Achilles Veen speelde op de counter en daarmee kreeg het veel te veel, want de eerste kans die zij kregen viel er gelijk in. Dussense keeper werd verrast: 0-1. Gelukkig lukte het Jurek om nog voor rust 1-1 te maken. Een diagonaal schot was onhoudbaar voor de keeper. Dussen speelde veel beter dan Achilles en zij mochten blij zijn dat ze niet met een achterstand de kleedkamer in konden gaan. Ruststand: 1-1

Mogelijkheid
Ook na rust domineerde Dussen, al was het eerste gedeelte van de tweede helft iets minder dan de eerste helft. Echter kwam Dussen op een verdiende voorsprong door Joris die in de korte hoek schoot: 2-1. Daarna kreeg Dussen een geweldige mogelijkheid om op 3-1 te komen, maar de binnenkant van de paal redde Achilles. Daarna viel de 3-1 alsnog door Justin. Dussen kreeg nog veel meer mogelijkheden na de 3-1, maar gescoord werd er niet meer.

Eindstand: 3-1 (Dussense Boys)