vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Actie rond Wereldarmoededag lokaal groot succes

23 oktober 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Op vrijdag 16 oktober jl. was de Millenniumwerkgroep van de gemeente Aalburg te vinden in de EMTÉ in Wijk en Aalburg. In het kader van de internationale Wereldarmoededag op 17 oktober, werd door de werkgroep, in samenwerking met de Voedselbank Altena, voor de derde maal een inzamelingsactie gehouden. Bij de supermarkt in Wijk en Aalburg werden de bezoekers van deze supermarkt gevraagd één extra product te kopen met het verzoek dit beschikbaar te stellen aan de Voedselbank Altena.

Heel veel bezoekers hebben hier gehoor aan gegeven en in totaal mochten de organisatoren maar liefst vijftien kratten gevuld met levensmiddelen schenken aan de Voedselbank. Veel positieve reacties en steunbetuigingen mochten de vrijwilligers van de Millenniumwerkgroep voor deze actie in ontvangst nemen.
De Millenniumwerkgroep en de Voedselbank willen hiermee al het winkelend publiek van harte bedanken voor hun bijdrage. Maar zeker ook het personeel van de EMTÉ die deze inzamelingsactie mogelijk heeft gemaakt, verdient en welgemeend bedankje. Mede hierdoor is deze actie zeer geslaagd geweest.

Meedoen
Ook volgend jaar hopen de organisatoren weer aan deze internationale actie mee te doen. Wie ook een bijdrage wil leveren aan onder meer deze actie of aan een andere actie die de Millenniumwerkgoep organiseert, neemt geheel vrijblijvend contact op met Ery Kooi, telefoon (0416)-698704/06 13971813 of via de @mail: e.kooi@aalburg.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.