zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Jubilerende Scouting Altenagroep viert feest bij Nemo

13 oktober 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Scouting Altenagroep Sleeuwijk / Werkendam bestaat dit jaar vijftig jaar. Om dat te vieren zijn er gedurende het jaar verschillende activiteiten.

Zo was er op zaterdag 10 oktober een uitje naar Amsterdam. Negentig jeugdleden en twintig stafleden stapten op de bus naar de hoofdstad om in het Science Center Nemo een soort verjaardagsfeestje te vieren. Bij Nemo was er op de 5 verdiepingen vol wetenswaardigheden, proefjes en spelletjes.voor jong en oud wel wat te beleven. Ook de speurtocht door het museum, waarbij je alles mocht aanraken, sloeg aan. De stemming was hoog en iedereen bleek het aan het einde van de dag naar de zin te hebben gehad. Daarmee is het feestjaar nog niet voorbij voor de Altenagroep.

Reünie
Als afsluiting van het feestjaar is er op 21 november een reünie voor oud-leden. Deze start om 20.00 en duurt tot 24.00. Voor de reünie is de Altenagroep op zoek naar oud-leden. Dus: 'Bent u een oud-lid geef u dan op voor de reünie via de website www.altenagroep.nl. Kent u iemand die lid is geweest wijs hem of haar dan op dit bericht. Vier het met ons mee!'

Lees meer over:

reunie Scouting Altenagroep nemo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.