vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Damesteam ZVDO verliest na grote zege

8 oktober 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Het dames 1 team van ZVDO'74 heeft afgelopen zaterdag een felle wedstrijd gespeeld tegen de dames van Hieronymus.
Enkele weken geleden hebben de dames aan elkaar een gewaagde tegenstander gevonden. De eindstand was toen 8-6 voor Hieronymus.

Vastberaden om er een mooie wedstrijd van te maken gingen de dames van ZVDO van start. Helaas voor de thuisspelende ploeg dachten de dames van Hieronymus er ook zo over. Het eerste partje liep af met 2-0 voor het uitspelende team; Hieronymus.

In de daarop volgende minuten kregen twee speelsters van ZVDO een uitsluiting van 20 seconden. Hier maakte de tegenstandsters handig gebruik van en er volgde nog 3 tegendoelpunten voor ZVDO.

Met vijf tegendoelpunten en een tegenstander die de scheidsrechter slim kon bespelen, lieten de dames van ZVDO de moed varen op een kans op overwinning. Nadia van Dijk redde de eer van de dames thuis door de nul van het scorebord te halen. Zij scoorde die periode tweemaal voor ZVDO.

De laatste periode startte met een stand van 2-7 voor de gasten. Het was een onrustige periode. Binnen enkele seconden kregen de dames thuis een strafworp tegen. Hierdoor scoorden het team van Hieronymus het achtste doelpunt. Na het tiende tegendoelpunt, maakte Annemiek Goedel-van Rijswijk een zware overtreding op een vrij doorkomende speelster. Dit redde het thuisteam van een elfde tegendoelpunt. De laatste twee doelpunten werden gescoord door Nadia van Dijk en Annemiek Goedel-van Rijswijk. Dit leverde een eindscore op van 4-10 en een zeer leerzame wedstrijd voor de ZVDO dames. (ZVDO'74)

Lees meer over:

ZVDO'74 waterpolo dames
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.