zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Jan Dokman (LokaalBelang Werkendam) mikt op Aalburg

7 oktober 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - WERKENDAM: Jan Dokman, fractievoorzitter van Lokaalbelang in Werkendam, hoopt dat de Aalburgse gemeenteraadsleden zich niet gek laten maken door de provincie en volgende week tegen een fusie met buurgemeenten Werkendam en Woudrichem zullen stemmen.

“Ik moet nog zien dat in Aalburg ook de meerderheid voor één Altena is. Ik heb alle hoop op komende dinsdag”, klinkt het strijdbaar. Dan wordt in de raadszaal in Wijk en Aalburg de knoop over het te volgen herindelingstraject doorgehakt. “Als Aalburg tegen stemt, ontstaat er natuurlijk een hele nieuwe situatie met één gemeente die voor is, één die tegen is en een gemeente waarbij de marge heel smal is.” Aldus Het Kontakt.

(Foto Lokaalbelang)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.