maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Leden event Rabobank Altena: 'Er is nog plaats'

6 oktober 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Leden, ledenraadsleden, klanten en medewerkers dachten dit jaar samen na over de ideale ledenavond. Ze kwamen tot de conclusie dat de avond dichtbij, informatief en interactief moest zijn. Omlijst door ontmoetingen en muziek. Het gebeurt allemaal op donderdag, 15 oktober aanstaande. Er is nog plaats.

Rabobank Almkerk ontvangt de leden deze avond bij Service Bioscoop Hollywoud waar zij kennis maken met de energie van Marc Lammers en de Ondernemende Vrouwen van Altena of met die van Danny Mekić & Mike van Rijswijk met NAO robot en Debora Kadijk. Zij vertellen de gasten over hun doelen en hoe zij die, samen met anderen, bereiken.

Maar ook daarna blijft de energie stromen. De leden maken aansluitend de oversteek naar het kantoor van Rabobank Altena waar het programma doorgaat onder het genot van een hapje, drankje en muziek van The Pianoman & Friends.

Welkom
Rabobank Altena laat weten: 'Bent u lid van Rabobank Altena, dan bent u van harte welkom! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het programma met Marc Lammers en de Ondernemende Vrouwen van Altena. Aanmelden voor deze avond kan op de website. Bent u geen lid van Rabobank Altena en wilt u de avond wel bijwonen? U vraagt het lidmaatschap aan op onze website rabobank.nl/altena'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.