zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Feestweek Sleeuwijk bruisend aan de gang

1 oktober 2015 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De feestweek in Sleeuwijk is begonnen. De mensen van Oranjeverenigiing Sleeuwijk staken ook dit keer de handen ver uit de mouwen. Op zaterdag 26 september werd de tent afgeleverd op het evenemententerrein. Met behulp van vele vrijwilligers werd de tent opgebouwd. Op maandag 28 september werd door bijna dezelfde groep mensen de tent ingericht en alles gereed gezet om dinsdag van start te gaan.

Dinsdag 29 september was 's avonds de kinderfilm. De film Home werd vertoond. Helaas was de opkomst iets minder als andere jaren. Dit komt mede dat normaal de kinderen vakantie hebben en dit nu niet het geval was. Ondank de kleinere opkomst vond iedereen de film erg leuk en hebben de kinderen genoten onder het genot van limonade en popcorn.

Woensdag 30 september stond zoals altijd de bingo weer op het programma. 's Middags speciaal voor de kinderen. Wat was het gezellig en wat was iedereen blij met z'n prijsjes! 's Avonds mochten de volwassenen bingoën. Er waren leuke prijzen te winnen met in de hoofdronde een hogedrukspuit, een bladblazer en als klap op de vuurpijl een reischeque t.w.v. 250 euro.

Vrijdagavond, 1 oktober, is het jaarlijks terugkerend Open Sleeuwijk Dart toernooi mede mogelijk gemaakt door Brutus Darts. Vanaf 19:30 uur zullen de pijlen gegooid gaan worden. Ook is er het Oktoberfest en treedt zaterdag Johnny Gold op in de feesttent.

Zie verder de Agenda op Werkendam.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.