zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Ondernemend Altena en Bedrijvig Magazines: samen sterker!

28 september 2015 (door AalburgNet)

Het B2B magazine Bedrijvig Heusden & Altena sluit zich aan als partner bij Netwerkplatform Ondernemend Altena. De raakvlakken zijn helder. Ook Bedrijvig maakt ondernemerschap zichtbaar en wil dat versterken waar mogelijk. Voorbeeld van dat laatste is de bijdrage van communicatieadviseur Peter Vos aan de Espresso-sessies na afloop van Open Coffee Altena. Het partnerschap ligt daarom in het logische verlengde.

Peter Vos (links op de foto) is overtuigd dat samenwerken in de regio een absolute meerwaarde biedt. 'Iedereen is druk binnen zijn of haar onderneming. En dat is goed. Maar als je elkaar weet te vinden en elkaar wat beter kent, kun je door samenwerking een mooie win-winsituatie bereiken. Bij de productie van elke nieuwe editie van Bedrijvig ontdekken we weer  nieuwe voorbeelden van verrassende samenwerkingen, waardoor nieuwe kansen ontstaan voor ondernemers.' Cor Spek (rechts) vult aan: 'Ook Ondernemend Altena en Bedrijvig koppelen om die reden nu hun netwerken. Eerder deden VVV Altena Biesbosch en Rabobank Altena dat ook al. Het partnerschap biedt ruimte voor meer.'

Concreet
Genoemde partijen kijken voor 2016, samen met Ondernemend Altena, waar men regionaal ondernemerschap nog meer kan versterken door slim gebruik te maken van elkaars mogelijkheden. Denk aan kennissessies, startersevents, branchemeetings en meer. De feitelijke onderlinge support kan bestaan uit het leveren van kennis en ervaring, hand- en spandiensten, netwerkcontacten, digitale ondersteuning enzovoorts. Alles onder het motto: 'Samen sterk in de streek'.

Initiatief
B2B Netwerkplatform Ondernemend Altena is een samenwerkingsverband van AltenaSteden.net en HV Media uit Veen. Open Coffee Altena is één van activiteiten die in dit verband georganiseerd worden.

www.OndernemendAltena.nl
www.bedrijvigmedia.com

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.