woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Jerry Bouman nieuwe voorzitter Noad'32

23 september 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Noad'32 heeft een nieuwe voorzitter. Tijdens de ledenvergadering van afgelopen dinsdag (22 september) werd Jerry Bouman benoemd in het hoogste bestuursambt. Hij is unaniem gekozen tot voorzitter van NOAD’32. Bouman is de opvolger van Paul Bartels die de afgelopen 4,5 jaar de voorzitter van de lokale voetbalclub was.

Naast een nieuwe voorzitter kozen de aanwezige leden ook Henri Raams als nieuwe secretaris. bestuurswisseling van Corina van Straten met Henri Raams. Hij zal samen met penningmeester Willy van der Leij en de voorzitter het dagelijks bestuur vormen van NOAD’32. Corina van Straten trad af als secretaris, maar blijft blijft in het bestuur als algemeen bestuurslid.

Afscheid
De leden namen tijdens de ledenvergadering afscheid van assistent-penningmeester Arne Fuijkschot. Deze bekleedde deze functie gedurende vijf jaar.  Hij wil meer tijd inruimen voor het gezinsleven, maar zal op de achtergrond Willy van der Leij blijven ondersteunen. Het bestuur bedankt Arne voor zijn inzet de afgelopen jaren.

Lees meer over:

Voetbal sport Noad32 jerry bouman
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.