donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Motorcross Almkerk afgelast

17 september 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De traditionele Motrocross Almkerk, die op zaterdag 19 september zou worden georganiseerd, is afgelast.  De weersomstandigehden zijn te slecht om het evenement door te laten gaan. Het zit niet mee wat betreft de Almkerkse evenementen. Ook de Streekdagen werden eerder door de barre weersomstandgheden afgelast.

De organisatie laat weten: Ondanks de grote inzet van de organisatie is door de hevige regenval van afgelopen week het terrein onbegaanbaar geworden.  Hierdoor zal de wedstrijd van aanstaande zaterdag geen doorgang vinden.  Het is gewoonweg niet  te doen om alle auto’s, hulpdiensten en horeca het terrein op te krijgen. Ook de veiligheid van de rijders komt in het gedrang met deze omstandigheden. We hebben er alles aan gedaan om het terrein droog te houden, maar dit is overmacht”, aldus de organisatie.

Alle sponsoren zullen persoonlijk benaderd worden over hoe verder. Om iedereen enigzins tegemoet te komen zullen de sponsorboekjes, met daarbij een korte uitleg, verspreid worden onder lokale motor- en fietsenzaken. Ook zal de organisatie van Almkerk aanwezig zijn bij de teamcross in Hardinxveld en de eerstvolgende West Brabant Cup op 10 oktober in Rilland-Bath.  Daar zullen de boekjes uitgedeeld worden aan de rijders zodat toch gezien wordt wie ons allemaal steunen.

Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet, bijdrage en tijd. Wij gaan ons wederom inzetten voor een volgende editite.

Namens Motorcrossvereniging Almkerk,
Stefan Vogel
Gerard van Helden
Jeroen Vogel
Corne van der Zalm
Edwin Straver

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.