zondag 23 januari 2022

Alles over Altena

Vincent van Gogh-expo belooft veel kunstzinnigheid

17 september 2015 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Nog twee weken en dan start de Van Gogh Expositie bij Jaap Verhoeven Verf & Wand. Inmiddels hangen imposante spandoeken, kunstwerken op zich, boven een lange strook fraaie zonnebloemen. Jaap Verhoeven laat weten: 'We zijn nu helemaal klaar voor de opening van de Van Gogh expositie!'

De opening van deze tentoonstelling is op 3 oktober aanstaande. Burgemeester Arie Noordergraaf zal het evenement om 14:00 uur openen en samen met leerlingen van Prinsentuin Andel en basisschool Oudendijk wordt het ongetwfijeld een prachtige middag, verwacht Verhoeven.

De expositie in het Regionaal Centrum voor Kunst en Ontwikkeling (R.C.K.O.) is te bezichtigen tot 31 december aanstaande.

Ateliers
Het R.C. K.O. is een initiatief van Jaap Verhoeven die in 2010 het idee had om ateliers te realiseren waar kunstenaars tegen een geringe huur de beschikking zouden krijgen over een modern ingericht atelier. Samen met Werkendams dorpsdichter Marcel Vaandrager heeft hij die droom werkelijkheid laten worden.

(Foto Jaap Verhoeven)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.