zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Arie-Pieter Verdoorn gestopt als penningmeester bij Wilhelmina'26

15 september 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Penningmeester Arie-Pieter Verdoorn van Wilhelmina'26 heeft gisteravond (14-09) per direct zijn functie neergelegd. Een 'opeenstapeling van meningsverschillen' was de aanleiding, aldus het bestuur in een uitgegeven verklaring.

Tijdens een ingelaste bestuursbijeenkomst beëindigde Verdoorn zijn functie per direct. Het bestuur laat weten: 'Een opeenstapeling van meningsverschillen met de overige bestuursleden zorgde voor een zodanige ruis op de lijn, dat een goed werkbare samenwerking helaas niet meer mogelijk was;'

Dank
De inzet en het enthousiasme van Arie-Pieter Verdoorn in de afgelopen vijf jaren staan volgens het bestuur buiten kijf en ook de deskundigheid is nooit een discussiepunt geweest. 'De intense avond kende dan ook alleen verliezers.'Het bestuur dankt de vertrokken penningmeester voor zijn inzet voor voor wilhelmina'26 de afgelopen jaren.

Tijdelijk
De vacante functie van penningmeester zal voorlopig door bestuurslid Marco van Rijswijk worden ingevuld. Het bestuur is ten alle tijde bereid in een persoonlijk gesprek verdere toelichting te geven indien dat gewenst is.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.