donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Turntalenten gezocht

14 september 2015 (door AalburgNet)

REGIO - Gymvereniging S.v. Hamarithi uit Aalst is op zoek naar nieuwe talenten voor de wedstrijdgroep turnen. Op woensdag 23 september 2015 wordt een talententest gehouden om turnsters te scouten.

Iedereen is welkom om mee te doen aan deze test. Hamarithi is vooral op zoek naar talenten uit geboortejaren 2007 t/m 2010, maar als je jonger of ouder bent en graag wil turnen mag je ook meedoen.

Tijdens de talententest word je getest op lenigheid, kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Aan de hand van een paar fysieke testen beoordelen de trainsters of je geschikt bent voor de selectiegroep turnen.

Test
De test wordt gehouden op woensdagmiddag 23 september 2015 van 15:30 uur t/m 17:30 uur. Opgeven voor de talententest kan doormiddel van een e-mail naar femkerooijens@hotmail.com. Natuurlijk mag je ook altijd binnenlopen op de dag zelf.

S.v. Hamarithi heeft inmiddels een selectie van ruim veertig leden uitkomend in de vijfde divisie tot en met de talentendivisie. De leden komen voornamelijk uit de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Afgelopen seizoen behaalden vijf turnsters het Nederlands Kampioenschap turnen en werd pupil Emma Burghout Nederlands kampioene op het toestel vloer.

Lees meer over:

sport turnen gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.