maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Bezinning op het Liniepad

14 september 2015 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK / UPPEL - Langs het Liniepad worden zondag 20 september twee bezinningsactiviteiten gehouden. Dr. Jacques Maas, (em) universitair hoofddocent catechetiek en homiletiek aan de Faculteit Katholieke Theologie (FKT) van de Universiteit van Tilburg en theoloog en filosoof Wim Dijkema uit Sleeuwijk houden zondag 20 september vanaf 10.00 uur een filosofisch gesprek over tijd en de ervaring van tijd.

Het gesprek wordt gehouden in het oude gemaaltje/molenhuisje langs het Liniepad bij de Uitwijkse molen. Het gesprek wordt afgesloten met een picknick langs het Liniepad. De kosten zijn 17,50 euro inclusief picknick.

Workshop
Frans Dansen houdt zondag 20 september langs het Liniepad een workshop fotograferen met de linie als bezinningselement. De kosten voor deelname zijn 10 euro. De mooiste foto's worden tijdens het Liniepadfestival op 26 en 27 september op fort Altena getoond, het thema is 'de Linie in beeld'. Tevens kunnen fotografen deelnemen aan de fotowedstrijd van Brabants Landschap. De mooiste foto wordt beloond met een prive excursie door het Pompveld onder leiding van boswachter Bart Portzgen.
https://apps.facebook.com/brabantslandschap/

Inschrijven voor filosofisch gesprek en foto workshop kan via www.liniepadfestival.nl of hanviskie@gmail.com

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.