zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Onderzoek naar opvoeden en opgroeien

10 september 2015 (door AalburgNet)

REGIO - Ruim 20.000 gezinnen ontvangen in week 37 een uitnodiging in de bus voor deelname aan een nieuw onderzoek van de GGD West-Brabant naar opvoeden en opgroeien van de jeugd in de gemeente.

De GGD stuurt de uitnodiging om deel te nemen naar een willekeurige selectie van ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar die in de regio West-Brabant wonen. Dit onderzoek geeft antwoord op vragen als: welke kopzorgen hebben ouders/verzorgers bij de opvoeding en ontwikkeling van hun kind? – hoe ervaren ouders/verzorgers de opvoeding van hun kind? - hoe worden ouders/verzorgers bij de opvoeding ondersteund door mensen uit de eigen omgeving en/of professionals?

De GGD overhandigt eind 2015 de onderzoeksresultaten aan de gemeenten, zodat zij deze kunnen gebruiken bij het organiseren van de jeugdhulp. Ook als alles goed gaat met de opvoeding en ontwikkeling van uw kind, is het van belang om mee te doen aan het onderzoek.

Online en anoniem

De ouders/verzorgers die een brief ontvangen, krijgen toegang tot de digitale vragenlijst. De GGD verwerkt de resultaten anoniem. De privacy is dus gegarandeerd. Hoe meer ouders/verzorgers de vragenlijst invullen, hoe beter de gemeenten inzicht hebben in het opvoeden en opgroeien van de jeugd. Wie deelneemt aan het onderzoek, maakt kans op een cadeaubon ter waarde van 100 euro

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.