maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Ondernemers uit Altena reizen naar Roemenië

8 september 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Een groep van 25 ondernemers uit het Land van Heusden en Altena verblijft deze week in Roemenië. Wat hebben zij daar precies te zoeken?

Een lezing over familiebedrijven van Roberto Flören van Nyenrode Business Universiteit heeft ervoor gezorgd dat zo’n 25 ondernemers uit de regio tot en met zondag een reis maken naar Oost-Europa. Bij die lezing was ook Ad van Wijk, directeur van transportbedrijf E. van Wijk uit Giessen dat ook een vestiging heeft in het Roemeense Cluj, aanwezig. Familiebedrijven zijn nog altijd sterk vertegenwoordigd in het Land van Heusden en Altena en Van Wijk besloot tijdens die bijeenkomst dat het wel eens een goed idee kon zijn om andere bedrijven een kijkje te laten nemen in zijn keuken.

Lees hier verder...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.