woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Nog een week voor De Tachtig

6 september 2015 (door AalburgNet)

REGIO / WAALWIJK - Over een week is het zover, De 80 van de Langstraat. OKE FM en HTR verzorgen dit jaar het officiële verslag als officiële evenementen omroep Loopradio 80. Waar HTR zich met name richt op het in beeld brengen van De 80 van de Langstraat via HTR TV, ligt bij OKE FM de grootste focus op het verzorgen van Loopradio 80. Een marathonuitzending, live vanuit het centrum van Waalwijk, is volgend weekend het gehele weekend te beluisteren via de frequenties van HTR en OKE FM.

De besturen van OKE FM en HTR zijn trots en blij met de vruchtbare samenwerking tussen beiden omroepen. Vorig jaar werkte de twee omroepen ook al met elkaar samen, dit jaar wordt de samenwerking nog grootser opgezet. “We beperken ons dit jaar niet tot de 80 van de Langstraat, ook de Mini 80 komt dit jaar zeer groot aan bod in onze uitzendingen. Maar ook voorafgaand aan de 80 van de Langstraat komen we al goed in de stemming met een speciale 80-uitzending van Café Verkeerd”, zo laat bestuurslid Huib de Groot weten. De programmering staat als een huis, met een team van zeer enthousiaste vrijwilligers. De organisatie van de 80 van de Langstraat is erg trots en blij met het team achter Loopradio 80. “Het format heeft zich vorig jaar bewezen, het enthousiasme past bij de organisatie van de 80!”, aldus de organisatie van De 80 van de Langstraat.

Live
Het team met enthousiastelingen start zaterdag om 10.00 uur met een bijzondere uitzending. In totaal maken de omroepen 31 uur live radio in het teken van de 80 van de Langstraat. Dit begint zaterdag om 10.00 uur met een bijzondere uitzending van Café Verkeerd. Vanaf 14.00 uur start het echte live verslag. “We hebben tientallen reporters ingezet om zo niets te missen van de 80.”, zo meldt Huib de Groot. Tijdens Loopradio 80 kunt u genieten van gezellige sfeerreportages, bijzondere verhalen, veel informatie en gezellige loopmuziek. Loopradio 80 verzorgt zijn uitzendingen live vanuit café Jays in Waalwijk.

Loopradio 80 zoekt nog lopers
Wel is Loopradio 80 nog op zoek naar lopers en bijzondere verhalen. Loop jij dit jaar de 80 van de Langstraat? Of ken jij iemand die dit jaar de 80 van de Langstraat gaat lopen? Laat het OKE FM weten! OKE FM is namelijk op zoek naar lopers van de 80 van de Langstraat. U kunt lopers aanmelden via e-mail via studio@oke.fm. Deze lopers kunnen rekenen op muzikale ondersteuning. OKE FM verzorgt in het weekend van de 80 van de Langstraat een live verslag samen met HTR uit Heusden. Tijdens Loopradio 80 zullen zij de lopers op de voet volgen. Wij zijn op zoek naar bijzondere verhalen van deelnemers van de 80 van de Langstraat!

Ben of ken jij iemand die dit jaar mee loopt met de 80 van de Langstraat? Geef Oke FM de volgende dingen door:

  • Naam loper
  • Telefoonnummer loper (06-nummer waar de loper bereikbaar op is tijdens de 80 van de Langstraat)
  • Een korte omschrijving waarom deze persoon de 80 gaat lopen.

Stuur bovenstaande informatie naar studio@oke.fm en wie weet volgen Loopradio 80 jou wel op de voet!

Beleef de 80 en luister naar Loopradio 80
Loopradio 80 is de enige officiële evenementenomroep rond De 80 van de Langstraat. Loopradio 80 is volgend weekend te beluisteren via de FM frequenties 105.3, 106.4 en 105,7 FM. Ook is Loopradio 80 te beluisteren via de officiële 80 van de Langstraat-app en wereldwijd via www.loopradio80.nl. (Oké FM)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.