vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Open Coffee Altena 20.0 naar toplocatie

31 augustus 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het gloedjenieuwe Biesbosch MuseumEiland is donderdag 10 september het decor voor netwerkend Altena en omliggende regio.
Open Coffee Altena 20.0 wordt op die datum dus georganiseerd tussen de verhalen en historie. Een afspraak die al een hele lange tijd in de agenda stond...

Directeur Peter van Beek van het Biesbosch MuseumEiland maakte de afspraak met Ondernemend Altena al in januari 2014. Beide organisaties konden elkaar versterken, zo was de gedachte. Het (toenmalige) Biesbosch Museum wilde ondernemers uitnodigen om hen zo de mogelijkheden te laten ervaren die het museum in huis had. Van Beek en Cor Spek (Ondernemend Altena) dachten toen, samen met CDA-Statenlid Roland van Vugt, na over een gezamenlijk event. Vrij snel werd het idee geboren een Biesbosch Business Breakfast te organiseren.
Vroege vogels trokken daarom op 14 mei 2014 de Biesbosch in per boot en keerden terug voor een volle ontbijttafel gevuld met streekprodukten. Van Beek wilde ook graag Open Coffee Altena een keer verwelkomen, maar dan in de nieuwe opzet en entourage eind 2015.

Die afspraak wordt nu ingelost: Open Coffee Altena - editie 20.0 - vindt op 10 september onderdak aan de Hilweg. Opnieuw zal naar verwachting een honderdtal ondernemers uit de regio - en van daarbuiten - die dag  op zoek gaan naar nieuwe, zinvolle contacten.
Aansluitend aan de netwerkmeeting is er Espresso 4.0 : het korte, flashy moment van kennis delen en ervaring uitwisselen met maximaal 12 deelnemers. Het thema voor 2015 is: 'Hoe maak ik mijn netwerksessies effectiever.' Espresso 4.0 zal gaan over de 'after sales'.
Natuurlijk zijn er de bekende 90 seconden pitches en zal er zeker gelegenheid zijn het fonkelnieuwe museum en directe omgeving te bekijken.

Kortom, Open Coffee Altena gaat naar een boeiende locatie die alle ruimte biedt voor zinvolle ontmoetingen onder het genot van een goede kop koffie met een stevige vleug historie en natuur. Ook het muzikale - easy listening - duo Just for You uit Woudrichem is weer van de partij.

De feiten op een rijtje...
Open Coffee Altena is op 10 september 2015 van 09:30 - 11:00 uur in het Biesbosch Museumeiland aan de Hilweg 2 in Werkendam. Espresso 4.0 is om 11:15 uur in een separate ruimte. Info en opgave www.OndernemendAltena.nl -

Opgeven wordt van harte aanbevolen. Niet alleen voor de organisatie uitermate prettig, ook kunnen ondernemers dan vooraf zien wie er zal zijn en met wie men in ieder geval contact wil leggen. Goede voorbereiding is immers het halve werk...

Ondernemend Altena
Open Coffee Altena is een B2B-initiatief van (LinkedIn group) Ondernemend Altena en speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Ontmoeten, netwerken, verbinden, visies en kennis delen, prikkels geven, toevoegen, zaken doen. Het kan allemaal. Als je elkaar maar weet te vinden. Ondernemend Altena brengt daarom ondernemers bij elkaar op de Coffee…

(Foto rechtsboven Biesbosch Museumeiland - linksonder logo Espresso-sessie)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.