donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

CycloMedia zet Aalburg op de plaat

26 augustus 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Tussen 1 september en 31 december 2015 worden in de gemeente Aalburg foto’s gemaakt door CycloMedia, een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving.

Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde & veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Onherkenbaar
De opnamen worden door CycloMedia – onder stringente voorwaarden – ter beschikking gesteld aan publieke of private organisaties en worden
uitsluitend gebruikt binnen het kader van activiteiten die passen binnen de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. De opnamen zijn niet toegankelijk via internet of anderszins openbaar opvraagbaar, tenzij privacygevoelige informatie zoals herkenbare personen en/of kentekens van voertuigen onherkenbaar worden gemaakt.

CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1004101.

Lees meer over:

foto Cyclomedia
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.