vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Tools4Talents biedt deelnemers boeiend programma

19 augustus 2015 (door AalburgNet)

REGIO - Maandag 24 augustus organiseert Stichting Powerhouse Sport het evenement Tools4Talents. Dat is een informele en interactieve dag voor vijfentwintig sporttalenten uit de regio. Zij ontmoeten dan ondernemers en andere topsporters in kennis delen en ervaring uitwisselen. Plaats van handeling is de Dressuurstal van Baalen in Brakel.

De volgende sportkanjers doen onder meer mee: uit Wijk en Aalburg: Rick Sonnema - karate, Drongelen: Lisa Vaskovic - eventing, Powerhouse Sportvrouw 2014, Zuilichemse Elsemieke van Maaren-inline skaten/schaatsen, Werkendam: Raisa Schoon - beachvolleybal, Zaltbommel: Laura Ruijsch - acrogymnaste Flik Flak, Woudrichem: Stan van Oord - Rookie Gamma Racing Day, Drunen: Rob Jansen, net terug van het WK handbal, Vlijmen: Laura van Engelen - zwemmen (tweemaal zilver Baku) en uit Drunen: Esther Scheij - waterpolo (zesde in Baku).

Programma
Het ligt in de bedoeling dat de deelnemers iets opsteken van de meewerkende ondernemers en topsporters die al door de wol geverfd zijn. Namen in dit geval zijn Marlies en Coby van Baalen en Debora Schoon. Allemaal namen zij deel aan Olympische Spelen en nog steeds zijn zij volop actief als en/of topsporters én met talenten.

Het event is vooral bedoeld om kennis met elkaar te maken en ervaringen te delen onderweg naar succes. Naast een presentatie over de onderneming, de sport en de DVB Foundation is er ook een rondleiding over het domein van de familie van Baalen.

“Wie is de mens achter jou als sporter, wat zijn je doelen en welke middelen kun je gebruiken of misschien juist niet”. Sprintster Floor van den Brandt (Team Afterpay) uit Haarsteeg is zelf net doorgebroken in schaatsland door haar prestaties tijdens het WK en de Worldcups. Zij deelt haar persoonlijke verhaal over vallen, opstaan en vooral doorgaan.
Debora Schoon, psychologe Monique Kwakman en hiphop dansdocente, geven workshops. Fotografe Marie-Suzanne Assié legt alles op de gevoelige plaat vast.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.