zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Den Dekker & Zn in de race voor Beste LMB 2015

17 augustus 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Firma Den Dekker & Zn aan de Schans in Werkendam is als landbouwmechanisatiebedrijf doorgedrongen tot de finale van de verkiezing Beste LMB 2015 samen met Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin Bodegraven in Bodegraven en Wout Hogervorst in Noordwijkerhout. Eén van deze drie mag zich vanaf 9 september het Beste Landbouwmechanisatiebedrijf (LMB) van Nederland noemen.

Een onafhankelijke, vijfkoppige jury kwam tot deze conclusie na een analyse van onder meer de financiële resultaten en vooruitzichten, de missie en visie van de bedrijven, hun bedrijfsvoering en personeelsbeleid. De drie bedrijven zijn de beste uit tien genomineerden.

Bekendmaking
'Wat maakt een landbouwmechanisatiebedrijf uitmuntend?' Voor het tweede jaar wordt op deze vraag een antwoord gezocht tijdens de verkiezing van Beste LMB 2015. Om aan de best passende antwoorden te komen, worden onderzoeken gedaan en LMB’s ondervraagd en bezocht. De jury gaat de komende tijd de drie bedrijven bezoeken.
De winnaar wordt tijdens de vakbeurs GroenTechniek Holland op 9 september 2015 in Biddinghuizen bekend gemaakt. Tijdens dit evenement zijn alle vertegenwoordigers van landbouwmechanisatiebedrijven, fabrikanten en importeurs welkom. Oud-landbouwminister Henk Bleker is aanwezig als gastspreker.

De organisatie is in handen van brancheorganisatie Fedecom, trainingsinstituut PTC+ en vakblad LandbouwMechanisatie.

(Foto A. den Dekker & Zn.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.