vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Personeel en klanten AH Sleeuwijk vangen winkeldieven

15 augustus 2015 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Albert Heijn aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk werd zaterdagmiddag bezocht door drie mannen die shampoo en mondwater nodig hadden. Ze hadden kennelijk ook andere bedoelingen. Het trio deed een poging om de artikelen in een tas naar buiten te smokkelen, oftewel er was een diefstal gaande. Ze werden gesnapt en uiteindelijk aangehouden door eendrachtige inzet van medewerkers en klanten.

AH Sleeuwijk laat via Facebook weten: 'Vanmiddag werden wij bezocht door drie Roemeense mannen die shampoo en mondwater nodig hadden. Onderling werd het een en ander in tassen verhandeld en geprobeerd dit mee naar buiten te nemen zonder te betalen. Gelukkig hebben ze niets kunnen buitmaken door sterk optreden van klanten en personeel. Eén Roemeen is aangehouden en een klopjacht op de overige daders heeft helaas nog niets opgeleverd.'

Klanten hebben de ondernemer geholpen met foto's en het doorgeven van signalementen, alsmede de locaties waar de verdachten werden gezien.
AH Sleeuwijk: 'Kansloze actie van deze mannen, in Sleeuwijk was iedereen goed oplettend, bedankt iedereen!'

Aangehouden
Een oplettende bewoners kon doorgeven waar de andere twee verdachten zich ophielden. Deze zijn ook zijn opgepakt en werden uitgebreid verhoord. De politie stelt een strafrechtelijk onderzoek n.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.