zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Hulp gevraagd voor enquête starters in 'landelijke gebied'

7 augustus 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - WERKENDAM: Wie in de gemeente Werkendam of Woudrichem woont tussen de 15 en 30 jaar oud is en als woningstarter op zoek is of zal gaan, wordt door Sanne Muijs verzocht te helpen bij het invullen van een enquête. Het gaat om 43 vragen van uiteenlopende aard. Sanne wil dit weten voor haar zogenaamde masterthesis, een proeve van bekwaamheid die wordt gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift voor vakgenoten. De studente laat via Woonstichting Land van Altena (*) weten:

Beste starter,

Kom jij uit de gemeente Woudrichem of Werkendam en ben je tussen de 15 en 30 jaar? Dan zou je mij erg helpen met het invullen van deze enquête! Het gaat over de starter in de gemeenten Woudrichem en Werkendam en de zoektocht naar een geschikte woning. Met jullie hulp wil ik in kaart brengen hoe groot de vraag naar geschikte woningen in deze gemeenten nu eigenlijk is en hoe daar op een passende manier antwoord op kan worden gegeven.

Met vriendelijke groet,
Sanne Muijs

De link naar de enquête: KLIK  hier...

(*) Woonstichting Land van Altena is een actieve woningcorporatie met huurwoningen in Almkerk, Nieuwendijk, Uitwijk en Waardhuizen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.