zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Zonnebloem Genderen 2.50 meter boven maaiveld

3 augustus 2015 (door AalburgNet)

GENDEREN / REGIO - 'Wie kweekt de grootste...?' en vooral 'Waar staat die...?' Dat zijn de vragen die menigeen in de regio bezighoudt als het gaat om de hoogste zonnebloem. Alles in het kader van het (internationale) 125e sterfjaar van Vincent van Gogh. Aan het Langepad in Genderen torent een exemplaar 2.50 meter boven het maaiveld. Groeien er nog hogere in het Land van Heusden en Altena? En wie wil, fietst nu door de regio langs velden vol zonnebloemen...

De grote knaap aan het Langepad staat op de foto rechts. Ook werd het veld eromheen door de fotograaf fraai vastgelegd.

Wie schiet de mooiste...
De regiegroep 'Altena door de bril van Van Gogh' wil graag weten of er hógere exemplaren zijn dan deze knoepert van 2 meter 50. Mensen die er eentje spotten ergens langs de zonnebloemroute - de Zonnebloem Experience - die zich door de regio slingert, worden uitgenodigd dat te laten weten. Maak er een foto van en stuur deze op naar info AT OndernemendAltena.nl. Zet er ook even bij wáár de foto genomen werd.

Diegene die de leukste, fraaiste, aardigste, meest bijzondere foto instuurt van een zonnebloem of zonnebloemen, wordt in september feestelijk ontvangen in de radiostudio van Oké FM in Veen tijdens het programma Oké Magazine. Dat gebeurt in een live-uitzending met koffie en Van Gogh-koekjes. De datum zal in overleg met de winnaar of winnares worden vastgesteld.

  • De Zonnebloem Experience Fietsroute (er zijn er drie) kan worden gedownload via www.VanGoghAltena.nl

(Inzenders gaan akkoord met het gebruik van hun naam en de foto voor publicatiedoeleinden.)

(Foto's Regiegroep 'Altena door de bril van Van Gogh')

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.