donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Brand in woning aan de Herrebeugel

24 juli 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen nacht (23 op 24 juli) brak brand uit in een woning aan de Herrebeugel. Deze liep veel; rookschade op. Hoe de binnenbrand is ontstaan, is niet duidelijk.

De alarmering werd om 00:05 uur gegeven als een prio 1 melding. Rond kwart over twaalf spoedde de brandweer zich naar het opgegeven adres.
De uitgerukte brandweermannen hadden het brandje snel onder controle. Ook rukte de hoogwerker uit Waalwijk nog uit. Deze werd niet ingezet.

Rond 1:40 uur vertrokken de spuitgasten weer naar de kazerne.

Rook
De woning stond vol met rook. Op enig moment zette de brandweer de ramen open om de rook naar buiten te kunnen afvoeren. Volgens onze mediapartner ter plekke - Korporaal Fotografie - heeft de woning, maar ook die van de buren, veel rookschade opgelopen. De bewoonster liep brandwonden op. Zij werd ter plaatse door ambulancepersoneel aan haar verwondingen geholpen en toen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

UPDATE

Inmiddels is de poltie een buurtonderzoek gestart naar aanleding van de woningbrand aan de Herrebeugel. De wijkagenten twitterden: 'We doen buurtonderzoek ivm brand woning Herrebeugel afgelopen nacht.Tips? Mail ons, bel 0900-8844 of anoniem 0800-7000.'

(Foto Korporaal Fotografie)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.