dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Auto botst tegen graafmachine en is total loss

20 juli 2015 (door AalburgNet)

BABYLONIËNBROEK – In alle vroegte - rond 6:45 uur - vond vanmorgen (20-7) een aanrijding plaats op de Broeksestraat in Babyloniënbroek. Dat gebeurde ter hoogte van de Oude Weidesteeg. Een auto reed daar tegen een graafmachine.

De motor van de auto stond korte tijd in brand en werd geblust door de gelarmeerde brandweer. Achteraf bleek 'het vuur'  rook te zijn geweest. afkomstig van de airbag, aldus info van de wijkagent van Aalburg.  De schade is dermate groot dat het voertuig als verloren worden beschouwd.

Onderzoek
De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn of haar toestand is niets bekend.

De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeluk.

Foto Korporaal Fotografie)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.