zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Supertrots is B&B Aan de Sluis

18 juli 2015 (door WoudrichemNet)

ANDEL - 'Supertorts!" Dat is wat ze zijn, de eigenaren van Bed & Breakfast Aan de Sluis. Afgelopen week werd de B&B bezocht door de mystery guest van de Stichting Bed & Breakfast Nederland. Op grond van die ervaring is de Andelse  B&B geclassificeerd in de catagorie Drie Tulpen.

De mystery guest was vol lof zo blijkt uit de rapotage: 'Uw B&B voldoet aan de onderstaande specificatie. Dit niveau biedt u als gast een bovengemiddelde kwaliteit. Het bed & breakfast is comfortabel, gerieflijk en er worden extra voorzieningen en services geboden zoals een eigen wastafel, informatie over de omgeving en een uitgebreid ontbijt met een eitje, vers fruit en zuivel."

Genoten
Elly Metz van de Andelse B&B noteert nog een paar opmerkingen en aanbevelingen van de mystery guest over het Scandinavische onderkomen: "B&B Aan de sluis is een sfeervol klein huisje, een Finse kota. De houten kota is licht en romantisch ingericht; het doet ons aan een sprookje denken. Bij de kota is een eigen terras en tuin voor de gasten, met een mooi uitzicht op de sluis en rivier. We zijn bij de B&B prettig ontvangen. De eigenaresse heeft er duidelijk plezier in om het de gasten naar de zin te maken. De inrichting is goed afgestemd; het ontbijt was goed verzorgd en smakelijk. We hebben genoten van ons verblijf en de mooie ligging."

(Foto Bed & Breakfast Aan de Sluis)

Lees meer over:

bed & breakfast aan de sluis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.