zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Pruuvenement Genderen wordt Tiroler avond

16 juli 2015 (door AalburgNet)

GENDEREN - Om het traditionele Pruuvenement een andere vorm te geven is er dit jaar in Genderen een Tiroleravond., zo laat Oranjevereniging Juliana weten. Geen kookwedstrijd, maar een gezellige avond met elkaar waarbij het eten niet mag ontbreken.

Braadworst, knakworst, bernerworst, beenham, gebakken aardappeltjes met spekjes, friet en natuurlijk zuurkool. In de tent zijn er diverse uitdagingen waar je aan mee kunt doen, zoals bierpulschuiven en spijker slaan. Later op de avond komt een heuse Schlagerzanger komt de avond opleuken!

Voor het eten vraagt de vereniging een kleine vergoeding, voor volwassenen kost een kaart  5 euro, voor de kinderen tot 12 jaar 2,50. 'Wij garanderen u dat u dan met een volle buik naar huis toe gaat! Als aandenken van de Tiroleravond kunt u een originele bierpul aanschaffen. Het zou leuk zijn als u in stijl komt, dus haal je lederhosen en de dirndeljurk maar uit de kast!

Aanmelden
Wie gebruik wil maken van het eten, meld zichzelf aan voor 15 augustus a.s. aan via de aanmeldstrook die je inlevert bij Spar Roza in Genderen of door een mailtje te sturen naar info@oranjeverenigingjuliana.nl. 'Zo kunnen wij er voor zorgen dat er niemand met een lege maag naar huis toe gaat. Ook als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan het eten ben je natuurlijk altijd welkom om de sfeer te proeven!'

(Archieffoto)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.