donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Rabobank Altena zoekt 'vernieuwende initiatieven'

14 juli 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / REGIO - De Rabobank is een coöperatieve bank die betrokkenheid bij de omgeving belangrijk vindt. Om die reden geeft Rabobank Altena een deel van haar winst terug aan het Land van Heusden en Altena onder de noemer 'coöperatief dividend'. Een manier is de uitreiking van de Rabobank Altena Awards. Om die reden is Rabobank Altena op zoek naar projecten die de leefbaarheid in de regio vergroten.

De bank laat weten: 'We moedigen initatieven aan die passen bij onze waarden betrokken, dichtbij en toonaangevend. Dit jaar heeft Rabobank Altena drie awards met een totale waarde van € 22.500,- beschikbaar (€ 10.000, € 7.500 en € 5.000)'. De uitreiking van de Rabobank Altena Awards vindt plaats op 15 oktober tijdens ons Rabo Leden Event.

Uw initiatief realiseren?
Heeft u of kent u iemand met een initiatief dat vernieuwend is? En belangrijk is voor een grote groep inwoners van het Land van Heusden en Altena? Een initiatief dat leven in het Land van Heusden en Altena prettiger maakt? Meld het dan aan voor de Rabobank Altena Awards.

Meer informatie en de voorwaarden vindt u op www.rabobank.nl/altena.

Realiteit
In 2013 vonden de leden dat Buurtvereniging Buiten de Poort uit Woudrichem de grootste award verdiende. Mede hierdoor kregen de buurtbewoners een nieuwe speelvoorziening in park Groenendijk. Vorig jaar sleepte Stichting Vakantieweek de grootste award in de wacht. Dankzij dezw waardering  hebben mensen met een fysieke beperking een onbezorgde vakantie gehad. Met de Rabobank Altena Awards zorgt de bank er dus voor dat plannen van verenigingen en stichtingen niet langer op de tekentafel blijven liggen, maar dat ze realiteit worden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.