maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Rabobank Fietstocht is aandeel in elkaar

30 juni 2015 (door WoudrichemNet)

REGIO - Op zaterdag 27 juni vond de Rabobank Fietstocht 2015 plaats. De fietstocht bracht ook dit jaar veel inwoners uit het Land van Heusden en Altena in beweging.

Rabobank Altena vindt het belangrijk om de inwoners van het Land van Heusden en Altena samen te brengen. Iedereen die deelnam aan de Rabobank Fietstocht, fietste voor verenigingen en stichtingen uit de regio. Deze verenigingen ontvangen voor elke deelnemer, die de route volledig uitgefietst heeft, een bijdrage van 15 euro. Op deze manier hebben de fietsers een aandeel in de clubkas.

Samenwerking

Dit jaar fietsten de deelnemers nieuwe routes en was het aantal stempelposten uitgebreid. Op tien locaties verspreid door het Land van Heusden en Altena konden de deelnemers hun tocht starten. De startpunten waren ingericht bij verschillende voetbalverenigingen, bij de muziektent in Uitwijk en bij Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk. Op elke locatie konden de deelnemers even pauzeren onder het genot van een hapje en een drankje. Onderweg bood Rabobank Altena de deelnemers een appeltje voor de dorst aan.

Sporten  

Deelnemers van 2 tot en met 17 jaar verdienden extra geld voor de clubkas door een sport uit te oefenen. Dit kon bij de stempelposten in Almkerk, Dussen en Veen.

Samen sterker

De bijdrage voor de clubkas bestaat niet alleen uit de opbrengsten van de deelnemers. Ook medewerkers van de bank werkten die dag voor een vereniging of stichting. Zij compenseren geen uren, Rabobank Altena doneert dit bedrag aan die vereniging of stichting. 

In de loop van deze week kunt u de foto’s vande Rabobank Fietstocht 2015 terugvinden opwww.facebook.com/RabobankAltena. 

Lees meer over:

Altena Fietstocht Rabobank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.