zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Man die vanuit groene Audi kinderen aanspreekt is bekend

19 juni 2015 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK -  In Rijswijk werd eerder meldign gemaakt van een man die in een groene Audi kinderen in de gaten zou houden. Dat berciht zorgde voor de nodige schrik. De man in kwestie is inmiddels bekend en door de politie stevig toegesproken.

De wijkagenten van Woudrichem laten via Twitter het volgende weten: 'Man in groene audi die kinderen aan zou spreken is inmiddels bekend. Persoon is stevig aangesproken. Hij wordt intensief in de gaten gehouden.'

Melden
De politie verzoekt in hetzelfde Twitterbericht wetenswaardigheden rond verdachte situaties vooral niet via Facebook te melden, maar via het bekende alarmnummer 0900 8844.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.