vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Fietstocht Aalburg Rond: voor de hele familie

12 juni 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - De commissie Aalburg Rond vanuit Ondernemersvereniging (OV) Aalburg heeft voor dit jaar een verrassend en praktisch parcours bedacht voor de fietsliefhebber. Deze toertocht door de gemeente Aalburg wordt op zaterdag 13 juni georganiseerd en viert dit jaar haar 31-jarige jubileum.

Secretaris Peter Vos vertelt: “In 2014 deden circa 1500 fietsers mee aan de 30e uitvoering van de fietstocht Aalburg Rond. Dat waren er 350 meer dan het jaar ervoor.  Uiteraard is goed fietsweer een belangrijke factor, maar mocht het weer vriendelijk zijn verwachten we dit jaar nog meer bezoekers.”

Buiten de regio
De 31e editie is interessant voor fietsers van jong tot oud met meer deelnemende bedrijven dan ooit: 46 bedrijven, winkels en verenigingen vindt u onderweg langs de fietsroute, weet Vos. “Als de fietsliefhebber zaterdag 13 juni vrij heeft,  zou ik zeker dit leuke evenement inplannen! Uiteraard zijn ook bezoekers van buiten de regio Aalburg van harte welkom mee te fietsen."

Voor wie Aalburg niet zo goed kent: de landelijke gemeente telt zeven dorpen in een gevarieerd polderlandschap begrensd door de dijk langs de rivier de Maas en Bergsche Maas. "Er wordt een prachtige route uitgezet langs de mooiste plekken en de leukste bedrijven in Aalburg”, besluit Vos.

  • Kijk voor meer informatie op www.ov-aalburg.nl

Zie ook De AGENDA op Aalburg.net

(Foto Het Kontakt)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.