zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Sparta'30 heeft handjes nodig voor verbouwing

8 juni 2015 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Sparta'30 is begonnen met klussen in en rond het clubhuis. Eerst wordt de koelcel aangepakt deze is  inmiddels vervangen door een nieuwe. Ook zit er een nieuw plafond in en de oude tegels zijn van de muur gehaald.

Maar er moet nog meer gebeuren. Sparta '30 laat weten: 'Nu zoeken we binnen onze club een tegelzetter om deze ruimte te betegelen.
Het gaat om ongeveer 10 m2. Ook hebben we met spoed iemand nodig die enkele verwarmingsbuizen kan afkoppelen. Deze buizen lopen hinderlijk door de koelcelruimte en de keuken en dat willen we laten omleggen via de kruipruimte.'

Ben jij zo handig, of ken je iemand die dit zou willen doen? Meldt dit dan bij Maurice, tel. 06-28233214 (op werkdagen vanaf 17.00 uur bereikbaar).

Budget
Vanaf 15 juni wil de club beginnen met het afbreken van de keuken.Alles in deze ruimte is aan vervanging toe. 'We slopen er alles uit.'Maar dat betekent dus ook dat alles vernieuwd moet worden. Nieuwe apparatuur, nieuw plafond, muren betegelen, nieuwe vloer leggen, leidingen (ver) leggen enzovoorts. 'Ook zagen we alvast een gat in de muur naar de “oude bestuurskamer” voor een afhaalloket. Dit alles kost natuurlijk geld en we hebben een budget, maar dat wil niet zeggen dat we dat tot de laatste cent moeten verbruiken. '

Lees meer over:

klussen sparta'30 clubhuis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.