donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Nieuwbouwprojecten Aalburg in de verkoop

1 juni 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Woensdagavond 27 mei gingen tijdens een verkoopavond in het Dorpshuis in Veen twee projecten in de gemeente Aalburg in verkoop: de volgende fase van Den Eng in Veen en nieuwe hoek- en tussenwoningen in het Bloklandhof in Wijk & Aalburg. Bezoekers waren zowel ‘Wijkers’ als inwoners van Veen en waren een mooie mix van starters en doorstromers. Inschrijven voor de woningen gebeurde ter plekke, maar kan nog tot 13 juni 2015.

Den Eng
In de nieuwste wijk van Veen worden tot circa 2015 130 woningen gebouwd. Na het succes van de eerste fase, waarin totaal 26 koopwoningen en 12 huurwoningen zijn gebouwd, volgt Woonlinie nu met de tweede fase. Dat betekent: een nieuw type woning voor gezinnen en doorstromers op de woningmarkt. Deze nieuwe fase bestaat voornamelijk uit hoek- en tussenwoningen in een donkere steen. De steen geeft de woningen een robuuste en klassieke uitstraling. Er worden echter ook enkele afwijkende woningen gebouw in een frisse, lichte steenkleur. Deze verassende combinatie is op meerdere plekken in Den Eng aanwezig.

Bloklandhof
Het Bloklandhof is een jonge wijk aan de rand van Wijk en Aalburg. 'Rijd je vanuit het centrum van Wijk en Aalburg via de Perzikstraat en de Wijksestraat richting Veen, dan vind je aan de rechterkant de nieuwe wijk het Bloklandhof. De vier woningen in het Bloklandhof krijgen de uitstraling van een jaren ‘30 woning, maar met de kwaliteit van nu. De woningen worden gebouwd in een donkerrode steen en krijgen een zinken goot en houten kozijnen, wat ze een degelijke, maar stijlvolle uitstraling geeft', aldus Woonlinie.

(Foto Woonlinie)

Lees meer over:

verkoop woonlinie eng bloklandhof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.