donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Sleeuwijker verdacht van plaatsing seksfilmpje op Facebook

1 juni 2015 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De recherche stelt een onderzoek in naar een filmpje dat door een nog onbekend persoon in januari 2015 op een nep-Facebookaccount werd gezet. Daarop is een 21-jarige vrouw (Chantal) uit Werkendam te zien terwijl zij seksuele handelingen verricht bij haar inmiddels ex-vriend. Volgens aangeefster werd het filmpje in februari 2012 met zijn telefoon opgenomen.

De politie heeft vrijdag 29 mei 2015 een 21-jarige man uit Sleeuwijk als verdachte gehoord. Met zijn telefoon werd destijds het filmpje opgenomen. Hij ontkent het openbaar maken daarvan via Facebook.

Gedaagd
De politie heeft afgelopen week een vordering gedaan bij Facebook om de plaatser van het filmpje te achterhalen. Tot op heden overigens zonder resultaat. Ook wordt naar aanleiding van de verklaringen van de 21-jarige verdachte een nader onderzoek naar mogelijke andere betrokkenen ingesteld. De verdachte is overigens niet aangehouden.

Peter R. de Vries
Programmamaker Peter R. de Vries besteedt maandagavond in zijn tv-programma Internetpesters Aangepakt aandacht aan de zaak van Chantal. Hij vindt dat de politie te weinig actie onderneemt om de zaak op te lossen, meldt Omroep Brabant.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.