zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Brabant Water vervangt de waterleidingen in Drongelen

29 mei 2015 (door AalburgNet)

DRONGELEN - In de periode van 1 juni tot en met september 2015 voert Brabant Water werkzaamheden uit aan de waterleidingen.

Het waterleidingnet in Drongelen is grotendeels in de jaren 50 aangelegd en daarom aan vervanging toe. Op deze manier kunnen gebruikers ook in de toekomst altijd rekenen op vers water. In het totaal wordt ongeveer 1100 meter aan leidingen vervangen.

Overlast
Vanaf maandag 1 juni kunnen bewoners werkverkeer of graafmachines in hun straat aantreffen. Dit gaat misschien gepaard met (geluids)overlast. Wanneer er in de straat gewerkt wordt, kan het voorkomen dat een oprit tijdelijk niet toegankelijk is omdat de straat is opengebroken. Misschien moeten bewoners hun auto ook tijdelijk ergens anders parkeren.
Er wordt alles gedaan om de  overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Wanneer er in de straat gewerkt wordt, is het mogelijk dat er even geen water uit de kraan komt. De eventuele onderbrekingen vinden plaats op werkdagen tussen 07:30 en 17:00 uur. Brabant Water informeert de bewoners vooraf via een kaart of brief. In sommige gevallen moet er ook bij de bewoners thuis aan de leiding gewerkt worden, ook dan wordt er op tijd een afspraak gemaakt.

Informatie
Actuele informatie over de voortgang en planning van de werkzaamheden in Drongelen vindt u op de website: www.brabantwater.nl/werkzaamheden. Voor meer informatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jos Vos , uitvoerder. Het telefoonnummer is
06 20134820. U kunt ook e-mailen: jos.vos@brabantwater.nl.

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Neemt u dan contact op met Huub de Bie, projectstuurder. Het telefoonnummer is
06 22919012. U kunt ook e-mailen: huub.de.bie@brabantwater.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.