donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Aftellen voor locatietheater De Stuiter - Furst Tajm

29 mei 2015 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - De Stuiter is er bijna klaar voor om op 18 juni met een nieuwe productie in première te gaan. De puntjes worden nog op de i gezet en de laatste hand wordt gelegd aan de kleding. De locatie, het terrein van De Klerk aan de Hoge Maasdijk in Woudrichem, ligt er ruw maar prachtig bij en de spelers en makers kunnen niet wachten om het publiek te laten zien wat zij dit jaar weer voor elkaar hebben gekregen.

Samen met regisseur Yardeen Roos werkt de Stuiter dit jaar aan een eigen montagestuk. Yardeen putte inspiratie uit de spelers en schreef samen met Leon Visser het script. In FURST TAJM draait alles om de eerste keer. De eerste keer dat je iets ervaart, dat je iets probeert, dat het nog nieuw is… Dat het nieuwe zo spannend is dat je er meer van wilt. Wie kent dat niet, het smachten naar dat wat hij of zij nog niet kent, nog niet weet en waar het gevoel nog pril en maagdelijk is… Hoe zou het zijn? De eerste keer ijs met peper eten, de eerste keer schaatsen, de eerste keer liefhebben of de eerste keer sterven, de eerste keer dansen op spitzen of de eerste keer in een vliegtuig. Wat als de eerste keer een gat slaat tussen jeugd en volwassenheid, of als de eerste keer op onbegrip stuit en niet serieus genomen wordt…

Kaarten
De Stuiter speelt FURST TAJM op 18*, 19* en 20 juni. 25, 26 en 27 juni. *Dit zijn avonden die gereserveerd zijn voor Rabobankleden. Het is ook de eerste keer dat het mogelijk is om een Furst Tajm-arrangement te boeken. U kunt dan eerst een hapje eten op de Pannenkoekenboot in Woudrichem en aansluitend de voorstelling bijwonen.

Meer informatie is te vinden op de website van De Stuiter. www.destuiter.nl

Zie ook de Agenda op Woudrichem.net...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.