vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

30 jarige Truckerdag heeft een verrassing

28 mei 2015 (door WoudrichemNet)

GIESSEN / ALTENA - Zaterdag 13 juni a.s. vindt de jaarlijkse truckerdag plaats voor verstandelijk gehandicapten. Voor de 30e keer organiseert Stichting Sport en Spel Gehandicapten uit Andel deze dag; daarom zal er een extra feestelijk tintje aan gegeven worden.

Wat destijds begon met zo’n dertig vrachtwagens, is nu uitgegroeid tot een evenement met ruim 100 trucks, een touringcar en rolstoelbus. Dankzij heel veel enthousiaste chauffeurs en transportondernemers die belangeloos hun materieel ter beschikking stellen, is deze tocht alle jaren een groot succes. Ook veel vrijwilligers zijn bij deze dag betrokken voor onder andere begeleiding van de deelnemers, het regelen van het verkeer en verzorgen van de lunch.

Route
De tocht begint in Giessen bij Transportbedrijf Van der Stelt, Expeditiestraat 9.
Om 9.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt, waarna de stoet rond 10.00 uur zal vertrekken.
De route gaat vanuit Giessen naar Uitwijk, Almkerk, Nieuwendijk, Werkendam en Sleeuwijk. Dan via Oudendijk, Woudrichem, Rijswijk weer naar Giessen waar men rond 13.30 uur terugkomt bij Transportbedrijf Van der Stelt.
Daar wordt men opgewacht met muziek en staat de lunch klaar. Ook is er weer een optreden van de favoriete zanger Wim van de Heuvel uit  Werkendam.

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum zal er nog een extra verrassing zijn.

De volledige routebeschrijving is te zien op de website van Stichting Sport en Spel Gehandicapten: www.stichtingsportenspel.nl

Bij problemen omtrent de route kan men contact opnemen met Ton Versluys, tel. 06-53757488.

(Archieffoto Aalburg.net)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.