woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Kwetters & Co klaar voor 10e Alpe d’HuZes

26 mei 2015 (door AalburgNet)

VEEN - Nu al voor de vierde keer nemen mannen van Kwetters Eieren deel aan de actie van de stichting Alpe d’HuZes om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker met als doel dat deze ziekte in de toekomst genezen kan worden of zelfs voorkomen kan worden.

Na veel trainingskilometers in de benen, fietsen op 4 juni vijf medewerkers van Kwetters samen met familie één of meerdere keren de Alpe d’Huez in Frankrijk op als Team Kwetters & Co. Daarnaast gaan op 3 juni familieleden van de fietsers de berg lopend bedwingen als deelnemers aan Alpe d’HuZes.

Motivatie
Team Kwetters: 'Met als insteek “Opgeven is geen optie” gaan ze 14 kilometer de berg op met een voortdurende stijging van minstens 8%, waarbij liefde, verdriet, saamhorigheid en kracht op een mooie wijze samenkomen.' Door de  gezamenlijke strijd voor het goede doel zijn de tienduizenden Nederlanders op de berg hoe verschillend ook, als het ware één grote familie en is er voor iedereen warmte en aandacht van medeklimmers en van publiek die gezamenlijk “Nee zeggen tegen kanker!”.

In bijna elke familie komt vroeg of laat wel kanker voor en ook in het team van Kwetters zijn mensen persoonlijk, als familielid of als collega, met deze verschrikkelijke ziekte geconfronteerd. Vandaar de motivatie om via deze actie zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor onderzoek naar - en bestrijding van kanker.

Sponsoren
Veel mensen en bedrijven hebben inmiddels de lopers en fietsers al gesponsord waarvoor alvast heel veel dank! Uiteraard is er voor dit doel nooit geld genoeg, dus zijn nog steeds donaties welkom. Op de foto de fietsers en lopers van Team Kwetters & Co.

Meer over deze actie en voor donaties kunt u HIER vinden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.