donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Vitamine G: 10 uur Pinkstermarathon op OkeFM

24 mei 2015 (door AalburgNet)

VEEN - André Rothman, programmamaker van Vitamine G bij Oké FM, maakt op eerste Pinsterdag tien uur achtereen radio. Van zondagavond 21.00 uur tot maandagmorgen, tweede Pinksterdag, 07.00 uur.

Enthousiast laat Rothman weten: In de uitzending hebben wij onder andere zangeres Danielle Schaap in een telefonisch interview. Met haar gaan we praten over haar optreden op de opwekkingsconferentie. Natuurlijk vergeten we haar nieuwste cd niet. Verder zal de opwekking top 40 zal als rode draad door de uitzending lopen.' Ook zangeres Lenny van Zandwijk uit Veen (wie kent haar niet - The Voice of Brabant) prijkt op de programmering.

Muzikaal gaat de Vitamine G'er 'van voor naar achter en van links naar rechts'. Ofwel van Nederlandstalige muziek tot rock en van blues naar Bach. Ik denk redenen genoeg te hebben om in ieder geval een paar uur te luisteren.' Lachend sprak hij: 'Ik neem het mensen niet kwalijk als ze wel hun bed opzoeken in de nacht. In ieder geval komen diegene die luisteren naar Vitamine G opgewekt de Pinksterdagen door.'

Een persoon
Eerder liet André Rothman in Oke Magazine weten al langer met dit idee rond te lopen om een keer een marathonuitzending te doen. Ook privé stonden er zaken in het teken van de marathon. Dat bracht hem op het idee dit naar de radio over te brengen. 'Ik heb er zin in, alles is voorbereid en ik ben er klaar voor',  sprak hij woensdagavond (20 mei). Bang om maar weinig mensen aan de radio of stream te vinden is Rothman niet. Hij vindt het heerlijk om 'gezegende muziek te draaien' en om over God te kunnen vertellen. 'Al is er maar één persoon die er iets aan heeft, dan is het goed,' besluit hij.

Vitamine G draait inmiddels ruim drie jaar op de officiële lokale omroep voor Aalburg én Zaltbommel. Oké FM zendt uit via 105.3 en 106.4 fm. Via de stream (wereldwijd) is dat www.oke.fm.

Lees meer over:

oke fm vitamine G andré rothman
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.