dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Tess Kamma: 'Ambassadeur ben je voor het leven'

21 mei 2015 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK - Tess Kamma is scholiere op Het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg en woont in Broek​. Voor Edukans is ze ambassadeur en ondernam ze onlangs een reis naar Ethiopië.

Gisteravond (20-5) was Tess te gast bij Oké FM in OKé Magazine. Daar sprak ze met de programmamakers Henri en Cor en deed ze verslag van haar belevenissen, zeg maar gerust haar indrukwekkende ervaringen. 'In Ethiopië heb ik heel veel lieve mensen ontmoet, en ik heb zoveel respect voor deze mensen. Ze verdienen onze hulp, verdienen een kans op onderwijs en een kans op een goede toekomst. het is zo vanzelf sprekend dat ik elke dag weer naar school kan. Ik doe het met een sip gezicht , was een prachtige ervaring om mee te maken dat mensen met een lach op hun gezicht naar school gaan!'

Twee jaar lang zet Tess zich in om gelden te werven voor Edukans om zo projecten, die ze ook bezocht,  te kunnen ondersteunen. Na die periode zal Tess niet klaar zijn: 'Ambassadeur ben je voor het leven. Dit blijft je bij.'

Oproep
Aan het eind van het programma deed ze een oproep: 'De mensen in Ethiopië zitten in een doolhof en kunnen er niet uit. Wil jij die mensen helpen om daaruit te komen en ze een goeie toekomst te bieden..? Ga dan naar www.edukans.nl en typ in Tess Kamma, klik op doneer en geef geld voor de arme mensen in Ethiopië.'

(Foto Tess Kamma)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.