maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Als een Lopend Vuurtje van kerk naar kerk

21 mei 2015 (door AalburgNet)

REGIO - ‘Als een Lopend Vuurtje’. De fietstocht gaat dit jaar plaatsvinden op 23 mei 2015. Op deze dag kan weer gefietst worden voor een goed doel. Het goede doel van dit jaar is Stichting ‘De Schaapspoort’ Gârbova – Roemenië.’

Roma, ook wel zigeuners genoemd, wonen in heel Europa. In Roemenië wonen ruim 2 miljoen Roma die vaak worden achtergesteld en gediscrimineerd. Frits en Tineke Sleeswijk Visser, die namens de Stichting de Schaapspoort werkzaam zijn, bieden hulp aan de Roma zigeuners. Zij runnen een appartementencomplex van waaruit de hulp georganiseerd wordt. De hulp bestaat uit: het uitdelen van voedsel, kleding, schoeisel, schoolspullen etc.; het organiseren van (kerst)maaltijden en het voornaamste doel: het doorgeven van het Evangelie van Jezus Christus.

De organisatie van Stichting Als een Lopend Vuurtje draagt de Schaapspoort een warm hart toe. 'Wij willen mensen daarom vragen zaterdag 23 mei 2015 mee te doen. Om er een gezellige dag van te maken, willen we vragen om ook al vrienden, bekenden, buren, collega's etcetera uit te nodigen. We hopen op een mooie opkomst en heten u al van harte welkom op deze dag!'

Alle deelnemende kerken hebben 23 mei de deuren voor u open!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.