woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Rabobank Vrijwilligersdag 30 mei neemt een aandeel in elkaar

21 mei 2015 (door WoudrichemNet)

ALMERK / REGIO - Op zaterdag 30 mei 2015 vindt de tweede vrijwilligersdag ‘Een aandeel in elkaar’ plaats. Dan steken medewerkers, (ledenraads-) leden en de raad van commissarissen van Rabobank Altena als vrijwilliger de handen uit de mouwen.

Op 30 mei bundelt Rabobank Altena haar krachten om lokale initiatieven te ondersteunen. Er zijn acht projecten verspreid over het Land van Heusden en Altena waar vrijwilligers van de bank aan de slag gaan. Zo gaan ze het gebouw van Stichting ’t Stulpke in Nieuwendijk opknappen. Samen met de bewoners van Prisma wordt de hal van het appartementencomplex opgefrist. Bij Stichting Bloesem gaan de vrijwilligers klussen op het terrein en in het gebouw. De bewoners van verpleeghuis Aernswaert in Hank maken een wandeling en worden onderweg getrakteerd op een kop koffie. In zorgcentrum Antonia wordt speciaal voor de bewoners een high-tea verzorgd en komt het Mannenkoor De Maasmaten optreden. De bewoners van het WOZOCO in Genderen krijgen een optreden van ‘Duo eigenwijs’ met aansluitend een buffet. De bewoners van SOVAK beleven ook dit jaar bij  Bonne Vie in Wijk en Aalburg een leuke dag. De vrijwilligers helpen bij de Rietveld Braderie in Sleeuwijk waar dit nodig is, om alle bewoners een onvergetelijke dag te bezorgen.

Een aandeel in het Land van Heusden en Altena
Helpen als vrijwilliger laat iedereen ervaren hoe laagdrempelig en leuk het is om vrijwilligerswerk te doen. Hiermee heb je een aandeel in het leven van een ander en het brengt mensen dichter bij elkaar. Bovendien maakt Rabobank Altena zo haar coöperatieve betrokkenheid en onderscheidend vermogen meer zichtbaar en voelbaar. 'Op die manier heb je een aandeel in elkaar.'

Rabobank Altena vervolgt: 'Kent u een vereniging, stichting, club, school of verzorgingshuis die wel wat hulp van onze vrijwilligers kan gebruiken? Stuur ons dan een e-mail naar communicatie@altena.rabobank.nl. Wij nemen de ideeën mee voor volgend jaar.'
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.