donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

VVV-winkel dicht?

20 mei 2015 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Nu nog zit de VVV-winkel aan de Kerkstraat in Woudrichem. Maar er zijn meer manieren om met de VVV in contact te komen. En daar zit nou net de kneep... Want wat voegt de winkel dan nog toe? Gaat de VVV-winkel dan dicht? Het toeristeninformatiebureau suggereert dat in haar jongste nieuwsbrief.

Naast de website, VVV app en allerlei drukwerk, beheert VVV Altena Biesbosch (AB) op elf locaties in de regio een digitaal VVV Informatie-punt en een winkel in Woudrichem. Maar net als veel andere VVV's in Nederland overweegt VVV AB om afscheid te nemen van de winkel en een alternatief te zoeken in een VVV agentschap bij een ondernemer.

Het aantal klanten in de VVV winkel staat niet in verhouding tot het aantal downloads van de app en bezoekers op de website en VVV I-punten. De VVV wil meer samenwerken met het vernieuwde Biesbosch Museum Eiland, waar jaarlijks tienduizenden bezoekers komen. Ook worden de VVV I-punten actiever ondersteund en uitgebreid.

App
Zo heeft VVV Altena Biesbosch een handige app, waarmee bezoekers overal en altijd alle informatie bij de hand hebben om te genieten van hun vrije tijd in de Biesbosch en het Land van Heusden en Altena. Op basis van de eigen locatie en ingestelde voorkeuren, toont de VVV app alle bezienswaardig-heden, horeca etcetera in de directe omgeving.

De VVV app is te verkrijgen via iTune Appstore (iOS) of GooglePlaystore (Android) waarmee de leukste mogelijkheden voor een dagje weg of avondje uit te ontdekken zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.