zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Vanuit Genderen rijdt de bus naar EOJD

18 mei 2015 (door AalburgNet)

GENDEREN - 'Reserveer een plaats in de bus voor de EO-Jongerendag.' Met deze oproep wordt iedereen die dat wil, geprikkeld mee te gaan naar Arnhem. Vanuit Genderen rijdt namelijk een bus vanaf het kerkplein van de Gereformeerde Kerk. Vol=vol.

Op 6 juni vindt de EO-Jongerendag plaats in het Gelredome. Dat feest wil je natuurlijk niet missen, want de jongerendag staat ieder jaar garant voor een fantastische sfeer met duizenden jongeren, geweldige artiesten (onder andere Hillsong Young & Free) en inspirerende sprekers, die dit jaar spreken over het thema ‘Jesus is’.

Kraayenoord
Kees Kraayenoord is naast de Amerikaanse spreker en kunstenaar Eric Samuel Timm de tweede spreker tijdens de 41e EO-Jongerendag 2015. Beiden spreken zij over het thema 'Jesus is'.
Kraayenoord is geen onbekende bij het publiek: hij sprak al drie keer eerder tijdens de EO-Jongerendag en leidde ook vijf keer de worship tijdens dit evenement. Kees: "Ik hou van de Jongerendag! Dus wat was ik blij verrast toen ik werd gevraagd om dit jaar te spreken. Ik vind het een enorm voorrecht en zie er erg naar uit!”

Reserveren
Vanuit Genderen rijdt een bus vanaf het kerkplein van de Gereformeerde Kerk. Een plaats kan gereserveerd worden bij Hennie Bouman (hennie@boumanautos.nl). De kosten zijn € 12,50.

Gelredome
Het Gelredome is het multifunctionele superstadion in Arnhem. Toonaangevend in Europa door de verplaatsbare grasbak, de sfeervolle promenade en het verschuifbare dak.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.