woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Advies Veerman 'amateuristisch' en 'duidelijk'

18 mei 2015 (door AalburgNet)

AALBURG / REGIO - De voorstanders van één Altena juichten dinsdag bij het horen van het advies van Cees Veerman. Tegenstanders missen juist een goede onderbouwing om de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem te laten fuseren.

Sommige raadsleden waagden zich vlak na het advies van Veerman aan een eerste reactie. “Snap weinig van overspannen reacties: rapport Veerman bevat zijn mening die al lang bekend was en aannames die niet getoetst worden”, twitterde de Aalburgse SGP’er Arie van Loon, die de aanpak van Veerman als ‘amateurisme’ bestempelde. Vanuit Woudrichem liet CDA’er Ad de Graaf weten: “Veerman zag zelfs dat de streek te mooi is om te versnipperen.”

Lokaal Belang in Werkendam startte een enquête op de partijsite: 'Wat vindt u van het rapport van de heer Veerman betreffende bestuurlijke toekomst Land van Heusden en Altena?'

  • Lees HIER verder...

Lees meer over:

Altena politiek rapport veerman
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.