zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Maximaal aantal deelnemers Rabobank Fietstocht bereikt

11 mei 2015 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / REGIO - De inschrijftermijn van de Rabobank Fietstocht op 27 juni is gesloten. Het maximaal aantal deelnemers van 3.100 personen is bereikt. Het is daarom niet meer mogelijk om op zaterdag 27 juni alsnog mee te doen aan de fietstocht als er niet vooraf aangemeld is.

De route- en stempelkaarten worden op naam van de deelnemers uitgegeven. Degene die de inschrijving voor zichzelf en misschien nog wel voor meer personen verzorgd heeft is de ‘hoofdaanmelder’ Deze ontvangt de kaarten van alle personen die hij/zij aangemeld heeft. Deze kaarten worden per post toegestuurd. De hoofdaanmelder zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar kaart ontvangt voor de start van de Rabobank fietstocht.

Geen kaart
Wie op 24 juni nog niets ontvangen heeft, de hoofdaanmelder is en neemt u dan contact met Rabobank Altena op. Te bereiken op telefoonnummer (0183) 50 76 35 of per e-mail op communicatie@altena.rabobank.nl

Spelregels
Om de Rabobank Fietstocht in goede banen te leiden hanteren we een aantal voorwaarden en spelregels. Eén spelregel is dat er alleen gestart kan worden met een geldige route- en stempelkaart. Verschijnt er een deelnemer zonder deze kaart aan de start, dan kan hij/ zij niet starten.

Lees meer over:

Altena Rabobank Fietstocht
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.