dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Voorzitter start herinrichting Romboutsplein

4 mei 2015 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Begin deze week heeft voorzitter Frans Sterrenburg van de Andelse Dorpsraad de eerste spa in de grond gestoken voor de herinrichting van het dorpsplein. Hierbij werden de smeedijzeren palen rond de geplante koningsboom door hem ontgraven.

De in 2013 geplante linde gaat in het plan een centrale plaats innemen en moest daarom verplaatst. De planning is steeds geweest dat binnen enkele weken met de feitelijke uitvoering kan worden begonnen. Het wachten is nu tot de gemeente Woudrichem eindelijk het toegekende budget vrijgeeft zodat de nieuwe aanplant nog deze lente de grond in kan.

Kale vlakte
Het zou erg jammer zijn als het centrum van Andel zodoende tot de herfst tegen een kale vlakte aan zou moeten kijken. Aan voorzitter Frans zal het niet liggen, hij heeft het goede voorbeeld gegeven. (Oké FM)

Lees meer over:

plein andel romboutsplein
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.