donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Inschrijven voor openbare kunstopdracht Eethen

1 mei 2015 (door AalburgNet)

AALBURG / EETHEN - De Cultuurraad Aalburg wil een kunstwerk realiseren in de openbare ruimte in alle dorpen van de gemeente Aalburg. Op dit moment is in samenwerking met enkele mede-financierders een budget beschikbaar om in Eethen een kunstwerk te plaatsen. De locatie waar dat moet gebeuren is de grasstrook van het plan Zuidrand Eethen in de Hoek achter het bankje van Marianne Vos.

De Cultuurraad Aalburg zoekt nu kunstenaars die in de gemeente Aalburg wonen en die in aanmerking willen komen voor deze opdracht. Wie interesse heeft wordt verzocht om documentatie van eerder gerealiseerde opdrachten en vrij werk in te sturen, alsmede een stevige motivatie voor deze opdracht/thema.

Keuze
De raad laat weten: 'Deze documentatie dient uiterlijk 15 mei 2015 in ons bezit te zijn. De Cultuurraad Aalburg maakt een keuze uit de ingezonden aanmeldingen. Het beschikbare budget is 10.000 euro. Inzendingen kunt u sturen naar J. Pullens, Oude Weidesteeg 4 te 4266 VE Eethen.'

Lees meer over:

kunstwerk Eethen cultuurraad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.